Download%20%283%29

Valorant

Chamber_wallpaper-2048x1152
​Valorant

Byder på hæsblæsende action – men ikke kun den slags action, hvor du skal reagere hurtigt. Valorant byder på en række unikke elementer, der også kræver stor omtanke og planlægning fra spillerne, hvis holdet skal øge sine chancer for at trække sig sejrrigt ud af de intense kampe. Bag spillet står Riot Games, der bl.a. også har lavet det populære League of Legends, og det kombinerer både hurtig action, som du kender det fra eks. CS:GO, med særlige evner, som måske er stødt på i netop League of Legends.

Hvis du er klar til at kæmpe dig til tops indenfor et af de mest unikke spil i esport, så skal du naturligvis gå til esport hos Egedal Esport.


Uanset ens niveau og styrker handler Valorant om holdspil, samarbejde og kommunikation. Der vil altid være nogen, der er bedre end en, og man taber ligeså ofte, som man vinder, men derfor kan man stadig hygge sig.”

Kunne du tænke dig at være medlem af vores forening og træne sammen med andre på et Valorant hold? 

Så skynd dig at vælge tilmelding i menuen foroven.  

Bemærk! der kan maksimalt deltage 10 på hvert hold - skulle det ønskede træningshold være overtegnet, vil du under tilmeldingsprocessen blive tilbudt at blive skrevet på venteliste

Mere info vedr. opstart af hold vil sker her på siden. Så hold øje med vores webside og Facebook.