Om os

November 2017 åbnede dørene i Egedal Esport.

Vi så en stor og voksende interesse i Esport-miljøet, hvor trenden blandt unge gav en oplagt mulighed for at samle fællesskabet i foreningen, EgedalEsport.

Som så mange andre, har Astralis været en stor forkæmper for den stadigt voksende trend blandt børn, unge og voksne. I den forbindelse øjnede vi er stort potentiale for at vores medlemmer ikke alene kunne praktisere deres passion og interesse, men samtidigt en sund kultur, hvor ligesindede har mulighed for at skabe venskaber, møde udfordringer der er med til at dygtiggøre, og have det sjovt samtidigt.

Vi tror på at under de rigtige rammer, kan EgedalEsport være med til at bygge et stærkt fundament i manges liv, og være et sted hvor du uanset niveau, ambition og baggrund, vil have et trygt sted, hvor vi samles i fællesskab.

EgedalEsport er en forening der hele tiden udvikler sig. Vi sigter efter at vi konstant skal muliggøre vores medlemmers ambitioner om at konkurrere på forskellige og endnu højere niveau.

Vores kerneværdier indebærer trivsel, udfordring, udvikling og godt fællesskab. Vi lytter derfor hele tiden til nye initiativer, og gør alt hvad vi kan for at alle føler at de har en plads.

I EgedalEsport er konkurrencemiljøet er sted vi glædeligt begår os i, og vi sørger tilmed for at I får den rette træning, så I kan hæve jeres niveau, blive bedre, og udfordre andre klubber/foreninger/DGI.

Dette også med succes. – Nedenfor er en oversigt over de trofæer, konkurrencer, mm., vi har vundet indtil nu.

Foreningen er grundlagt d. 01.11.2017. Det var i tidernes morgen Michael Buurskov Kristensen der startede hele ideen om, at i Egedal kommune skulle der være en eSports klub for alle de unge mennesker der sad derhjemme og gamede, dette var for mål at kunne skabe noget socialt for dem og sørge for at de kunne få de bedste muligheder for at blive bedre til gaming og ikke miste deres sociale værdier.

Denne lille ide har nu vokset sig så stort, at vi i dag har 4 træner og 80 medlemmer af klubben, vi har fokus på at hos os får man undervisning i CS:GO og Fortnite,

vi tilbyder samtidig et lokale hvor der er plads til 10 personer adgang til træning. Vi har stort fokus på at vi som klub skal være en forening, der spiller kampe med andre foreninger/klubber, ligesom til alle andre danske sportsgrene.

Vi ønsker at skabe et unikt fællesskab for vores medlemmer, hvor alle kan dyrke eSport uanset baggrund og erfaring. Du vil som underviser stå for planlægningen og udførelsen af undervisningen, samt for at udvikle unge mennesker i retning mod at dyrke sund eSport.